No Image

Clientii Pegas pot recicla bateriile si acumulatorii uzati in magazinele din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta si Cluj

Partizanii miscarii de reciclare primesc 4 baterii noi la fiecare 20 de baterii uzate predate si pot castiga un Pegas Partizan.

Sub sloganul „Recicleaza bateriile uzate si pedaleaza mai departe!” parteneriatul faciliteaza si incurajeaza obiceiul reciclarii in randul celor interesati deja de un stil de viata santos si trage un semnal de alarma asupra efectelor nocive pe care bateriile uzate le au asupra sanatatii umane. In plus, cei care devin partizani miscarii de reciclare si predau 20 de baterii uzate, primesc inapoi 4 baterii noi si sansa de a castiga o bicicleta electrica Pegas Partizan.

http://reciclamimpreuna.ro/reciclism/

No Image

Acum poti recicla bateriile uzate si in magazinele La Doi Pasi!

Incepand cu luna septembrie, partenerii locali din reteaua La Doi Pasi din judetele Dolj, Olt, Valcea, Iasi, Mehedinti, Vaslui s-au alaturat retelei de colectare a bateriilor uzate. 
Clientii care aduc 20 de baterii uzate intr-unul din cele 63 de magazine cu stand de colectare, vor primi pe loc 4 baterii noi ca parte a programului national Priveste Partea Pozitiva
Initiativa face parte dintr-un program pilot, in functie de rezultate, urmand sa fie extinsa si in alte judete.