No Image

Pentru fiecare 5 baterii uzate predate in magazinele LaDoiPasi, clientii vor primi o baterie noua

SNRB și lanțul de magazine LaDoiPași au extins parteneriatul de colectare a bateriilor uzate la nivel național. Începând cu luna aprilie, 481 de magazine vor fi dotate cu infrastructură specială pentru colectarea bateriilor și acumulatorilor uzați, unde clienții vor putea preda gratuit aceste deșeuri spre reciclare.

Proiectul pilot a debutat în septembrie 2018 și a fost implementat în 71 de magazine din județele Mehedinți, Dolj, Olt, Vâlcea, Iași și Vaslui, iar rezultatele bune înregistrate au determinat extinderea programului la nivel național. Parteneriatul presupune de asemenea integrarea unui mecanism de recompensare prin care toți cei care vor preda minim 5 baterii uzate, vor primi în schimb o baterie nouă.

No Image

Din septembrie, Romania Recicleaza din nou!

Cea de-a doua editie a campaniei nationale de colectare a deseurilor electrice si bateriilor uzate, Romania Recicleaza, se desfasoara in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie. Urmariti programul actiunilor de colectare din tara pe www.reciclamimpreuna.ro/romania-recicleaza/ si puteti fi recompensati cu tichete cadou pentru deseurile predate!
No Image

Acum poti recicla bateriile uzate si in magazinele La Doi Pasi!

Incepand cu luna septembrie, partenerii locali din reteaua La Doi Pasi din judetele Dolj, Olt, Valcea, Iasi, Mehedinti, Vaslui s-au alaturat retelei de colectare a bateriilor uzate. 
Clientii care aduc 20 de baterii uzate intr-unul din cele 63 de magazine cu stand de colectare, vor primi pe loc 4 baterii noi ca parte a programului national Priveste Partea Pozitiva
Initiativa face parte dintr-un program pilot, in functie de rezultate, urmand sa fie extinsa si in alte judete.